dinsdag 5 juni 2012

Licentievergoedingen om het EK 2012 op grote schermen te laten zien


Het volgende bericht is afkomstig van de Videma. Vermeldenswaardig is dat deze tarieven NIET gelden voor cafe's die een reguliere cafelicentie. De tarieven gelden expliciet voor de vertoning op grote schermen.


Van Videma.nl:
Videma is aangewezen om bij vertoning van deze wedstrijden op grote schermen namens UEFA de zogenaamde Public Viewing rechten te regelen.
Als u in 2012 één of meer EK wedstrijden wilt vertonen, is daarvoor de EK 2012 Licentie vereist. De verschuldigde vergoeding is afhankelijk van het aantal wedstrijden en het maximaal aantal kijkers.

Let op: Als u de EK licentie aanvraagt, accepteert u naast de reguliere Videma voorwaarden ook de aanvullende UEFA voorwaarden. Deze voorwaarden houden vooral verband met het beschermen van de belangen van de officiële UEFA sponsors. Belangrijkste regel is dat het niet is toegestaan dat een concurrent van een officiële sponsor zich direct of indirect met een EK vertoning associeert.
Via onze speciale aanvraagpagina kunt u eenvoudig en snel de licentie aanvragen voor de wedstrijd(en) die u gaat vertonen.


Aan organisatoren die belangstelling hebben voor vertoning in 3D kunnen wij op dit moment melden dat alleen voor de EK-finale een 3D-feed beschikbaar zal komen. Via deze website zullen wij u op de hoogte houden van de technische voorzieningen die in dat geval relevant zijn.
Indien u verdere toelichting wenst, bijvoorbeeld over de aanvullende UEFA voorwaarden, kunt u contact opnemen via info@videma.nl.
Informatie voor gemeenten
Videma heeft gemeenten al via een aparte mailing op de hoogte gesteld van de auteursrechtelijke verplichtingen bij het organiseren van EK vertoningen. Gemeenten die lokale organisatoren willen voorzien van informatie over Videma, kunnen de onderstaande documenten/teksten gebruiken:

Geen opmerkingen:

Een reactie posten